Testen en Scans

Ontwikkeling begint bij inzicht

Dat geldt voor jou als individu, en dat geldt voor organisaties als geheel. Om dat inzicht te bieden gebruik ik verschillende testen en scans aan. Op het vlak van vitaliteit, stress en werkbeleving. Om van te leren en te blijven ontwikkelen. Welke scan past het beste bij jouw vraag? Bij jezelf? Bij jouw team? Of jouw organisatie? Op elk niveau kan vitaliteit inzichtelijk worden gemaakt.

Individuele Vitaliteitscheck

De vitaliteitcheck ondersteunt u om vanuit inzicht te leren, ontwikkelen en verder te professionaliseren. De scans zijn makkelijk en snel in te vullen en zijn gevalideerd. De uitslag geeft het vitaliteitsweb weer, waarbij u direct kunt zien voor welke basisbehoefte u extra aandacht nodig heeft. Bespreek uw uitslag eventueel met onze coach en zet de volgende stap in uw ontwikkeling. Via onderstaande link komt u bij de vragen.

Team & organisatie scans

Team- of organisatieontwikkeling start bij inzicht. Dat staat aan de basis van hoe mijn partners en ik werken in onze incompany trainingen en ontwikkelprogramma’s binnen Strategisch Vitaliteitsmanagement. We doen dit door middel van effectmetingen, KPI’s en CPPO-analyses die de organisatie heldere stuurinformatie geeft. Op deze manier borgen en sturen van de effecten van Strategisch Vitaliteitsmanagement maakt de organisatie wendbaar en toekomstbestendig. Door te werken vanuit inzicht kunnen HR-budgetten effectiever ingezet worden en wordt persoonlijk leiderschap en leerrendement meetbaar vergroot. Neem gerust contact op om te bespreken welke meetinstrumenten jij kunt gebruiken.