Preventie & Advies

Vanuit Health Factor Business kan ik u op verschillende manieren van dienst zijn. Mijn producten kunnen ingezet worden op alle lagen binnen organisaties:

  • Individueel,
  • Teams en afdelingen
  • Organisatie als geheel.

Afhankelijk van uw vraag ga ik, samen met mijn collega’s, aan de slag voor een passend antwoord.

Elke vraag op gebied van Vitaliteit, Ergonomie, Pijn, Stress en ALK in relatie tot de mensen in uw organisatie is interessant voor mij. Vraag het gerust!

Met Health Factor Business maak ik mij sterk voor organisaties die de volgende stap willen zetten binnen Duurzame Inzetbaarheid. Samen met mijn collega’s heb ik daarvoor een duurzaamheidsprogramma ontwikkeld vanuit een vitaliteitsperspectief. Ik kom graag meer vertellen over Strategisch Vitaliteitsmanagement en wat dit betekent voor uw organisatie.