Nanny Landman is een ervaren Vitaliteitspecialist en Arbo adviseur.

Als Vitaliteitspecialist en Arboadviseur heeft zij kennis om de cliënt positief te begeleiden, zodat de cliënt gemotiveerd is om gedragsverandering vol te houden.

“Iedereen is uniek en er is geen kant en klare oplossing. Als je dan samen met je cliënt de puzzel op kunt lossen die werkt voor die persoon…dat geeft zoveel energie!”

Vanwege haar kracht om gedrag, bewegen en emotie met elkaar te verbinden en haar kennis van vitaliteit is zij bij uitstek de aangewezen persoon om medewerkers te begeleiden om uitval te voorkomen en om weer vitaal te worden.

Zij is gewend om op individueel en organisatorisch niveau advies te geven en resultaten met elkaar te verbinden. Haar hart ligt bij het motiveren van mensen tot gezond gedrag in 1 op 1 situaties of in groepen. Zij is een teamspeler  en gaat voor de slogan 1+1=3. Zij is een adviseur met breedtevisie; geen specialist op 1 gebied, maar met helikopterview over het geheel.

Nanny Landman heeft een HBO-V achtergrond en heeft zes jaar gewerkt als verpleegkundige in enkele gezondheidsinstellingen. Daarna heeft ze 8 jaar gewerkt als Arbo adviseur voor een grote landelijke arbodienst. Op een gegeven moment was er een reorganisatie en moest zij iets anders gaan zoeken. Een grote klant van haar toenmalige werkgever heeft haar gestimuleerd om voor zichzelf te gaan beginnen, zodat zij bij hen aan de slag kon blijven. Er ging een hele nieuwe wereld voor me open toen ik de opleiding vitaliteitstherapeut ging doen. Waar zij gewend was om te focussen op beperkingen, leerde zij om te kijken naar het geheel. Aandacht voor het holistische plaatje. Gewoontes doorbreken en aan gedragsveranderingen werken om duurzame resultaten te boeken. Heel veel kennis opgedaan op het gebied van voeding en bewegen, maar vooral op het gebied van coachen.

Sinds 2009 is zij gestart als zelfstandige Vitaliteitspecialist en heeft zij o.a. opdrachten gedaan voor Belastingdienst Nederland, Dr. Oetker, HAN, Co-eur, PCDU, Douane Nederland, Chateau Hotels en verschillende particulieren. Zij is geregistreerd in het BIG-register onder nummer: 49019138930

Door haar enthousiasme en betrokkenheid met de organisaties en de mensen die daar werken, weet ze anderen te enthousiasmeren. Ze is goed in het verbinden van mensen en begeleiden van mensen naar meer vitaliteit.

Heeft u specifieke vragen gericht op Vitaliteit, Burnoutpreventie, Preventief Medisch Onderzoek, Ergonomisch Advies i.c.m. beweeganalyse en werkbeleving, neem dan contact op.