Nanny Landman is een ervaren Vitaliteitspecialist en Arbo adviseur.

Over Nanny Landman

Sinds 2009 werk ik als zelfstandig Vitaliteitspecialist voor verschillende organisaties. Met Health Factor Business wil ik organisaties en de mensen die daar werken stimuleren naar een hogere vitaliteit. Afgelopen jaren heb ik mijn kennis en kunde als Vitaliteitspecialist en Arboadviseur kunnen combineren.  Juist deze combinatie maakt dat ik in staat ben om uw organisatie en medewerkers te begeleiden naar een krachtige vitale organisatie. Ik doe dit landelijk met behulp van een uitgebreid netwerk van vitaliteitsspecialisten, coaches en trainers op uw locatie.

Door mijn enthousiasme en betrokkenheid met de organisaties en de mensen die daar werken, weet ik anderen te enthousiasmeren. Mijn kracht zit in het verbinden van mensen en begeleiden van organisaties naar meer vitaliteit.

Vitaliteit gaat over energie! Energie van mensen, van medewerkers, van teams, van afdelingen en dus van organisaties.

Als ik denk aan energie, dan denk ik aan een bijenkorf. In de bijenkorf werken alle bijen met en naast elkaar en iedere bij weet precies wat die moet doen. En samen bereiken ze veel meer dan in hun eentje. De hele bijenkorf zoemt en straalt enorme energie uit. Dat is mijn beeld bij een vitale organisatie.

Met mijn programma kan ik u helpen met het opwekken en richten van deze energie.

“Wilt u dit ook met uw organisatie?

En ziet u het zich voor u? Uw bedrijf als een krachtig en vitaal bedrijf met vitale medewerkers die op elkaar kunnen bouwen, zodat het kan blijven mee bewegen in onze steeds veranderende wereld. Ik wel!